CONTACTEER ONS

Contacteer ons

TUSSENMUREN - SYSTEEMWANDEN

Systeemwanden in uw kantoor plaatsen is echt werk voor Wabeco bvba

Een betere term voor deze afsluiting is een ‘volle muur’. Maar of u nu systeemwanden in uw kantoor wilt plaatsen of een volle muur, Wabeco bvba helpt u er graag mee!

Voordelen van een systeemwand

Systeemwanden in uw kantoor hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere afsluitingen: de werktijd die het plaatsen van een volle muur in beslag neemt is veel kleiner en de kostprijs ligt lager. Een ander voordeel is dat een volle muur gemakkelijk voor een ruwe en kale muur kan worden geplaatst. Zo bent u verlost van deze doorn in het oog op een snelle en goedkope manier.

Een ruim aanbod van materialen

Het materiaal dat wij gebruiken voor deze volle muren, is zeer divers. De ene klant heeft een boontje voor gipsplaatsen, de andere wilt op zijn beurt dan weer liever spaanderplaten. Dankzij onze lange staat van dienst hebben we met alle materialen genoeg ervaring om bij alle klanten dezelfde kwaliteitsvolle en supersnelle service af te leveren die Wabeco bvba zo hoog in het vaandel draagt.

Contacteer ons vandaag nog als u valse wanden in uw kantoor wilt plaatsen! Wij maken verplaatsingen door heel Vlaanderen. Gebruik het contactformulier of de chatfunctie op deze website om met ons in contact te komen.U kunt bij Wabeco in Antwerpen terecht voor scheidingswandenglazen scheidingswandensysteemplafondstussenmurensysteemwanden en de indeling van uw kantoorruimte. En dat in heel België!