CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Tussenmuren - Systeemwanden

Als het gaat om het plaatsen van een systeemwand in uw kantoor, is er geen betere keuze dan Wabeco uit Grobbendonk. Hoewel ze soms ook worden aangeduid als 'volle muren', bieden systeemwanden een flexibele oplossing voor uw kantoorindeling. Of u nu kiest voor systeemwanden of een traditionele volle muur, wij staan voor u klaar om u te helpen!

De voordelen van een systeemwand

Systeemwanden in uw kantoor brengen talloze voordelen met zich mee in vergelijking met traditionele afsluitingen. De installatietijd van een systeemwand is aanzienlijk korter dan die van een volle muur, wat resulteert in een efficiëntere uitvoering. Bovendien bieden systeemwanden een kosteneffectieve optie. Een ander voordeel is dat een systeemwand gemakkelijk over een ruwe en kale muur kan worden geplaatst, waardoor u snel en betaalbaar van dit zichtbare 'pijnpunt' af bent.

Een breed scala aan materialen voor een systeemwand

Bij Wabeco hanteren we een ruime keuze aan materialen voor onze systeemwanden en scheidingswanden. Of uw voorkeur nu uitgaat naar gipsplaten of spaanplaten, ons uitgebreide ervaringsrepertoire stelt ons in staat om bij elke klant dezelfde hoogwaardige en snelle service te leveren waar we bekend om staan. Tevens kunt u bij ons nog terecht voor diverse andere kantoorwanden, zoals:

Neem contact met ons op voor een nieuwe wand

Als u overweegt om een systeemwand in uw kantoor te plaatsen, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team. Wij bedienen heel Vlaanderen met onze service. Gebruik het contactformulier of de chatfunctie op onze website om direct met ons in gesprek te gaan. Vertrouw op ons voor hoogwaardige systeemwanden die aan uw kantoorbehoeften voldoen.