CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Scheidingswanden laten plaatsen

Waarom scheidingswand plaatsen?

U overweegt om scheidingswanden te plaatsen in je kantoorruimte? Daar kunnen verschillende redenen voor aangehaald worden. Mogelijk hebben uw medewerkers nood aan de nodige privacy om zich ten volle te kunnen concentreren op hun werk? Of misschien is er veel lawaai door telefoongesprekken, kleine meetings, ...

Voordelen scheidingswanden

  • meer privacy voor medewerkers
  • betere akoestiek in een grote ruimte
  • medewerkers kunnen zich beter concentreren
  • uw kantoorruimte wordt gezelliger en warmer
  • temperatuur kan lokaal beter geregeld worden

Types scheidingswanden bureau

Er bestaan verschillende types van scheidingswanden of systeemwanden voor kantoor. Afhankelijk van uw noden kunt u de scheidingswanden kiezen, helemaal op maat. Er zijn een aantal variabelen waarin u de scheidingswanden kunt afstemmen op de specifieke situatie op uw kantoor.

Materialen

Het materiaal van de scheidingswand is de eerste parameter waarover u kunt nadenken. Scheidingswanden voor kantoor zijn beschikbaar in diverse materialen. Kiest u voor een klassieke gipswand? Of zou een glazen wand een betere keuze zijn? Het verschilt voor iedereen en het hangt of af van de reden waarom u voor scheidingswanden op kantoor kiest. Heeft u geen idee wat voor u het beste is? Geen probleem, wij staan u graag bij met advies en tips en begeleiden u bij uw keuze. Zo bent u zeker van een geslaagd resultaat.

Akoestische eigenschappen

Een vaak gehoorde reden om scheidingswanden op kantoor te laten plaatsen, is het verbeteren van de akoestiek in de kantoorruimte. Vaak wordt er veel getelefoneerd, wat meestal leidt tot een kakofonie van stemmen en geroezemoes. Dat is ten eerste niet erg aangenaam voor de medewerkers die er de hele dag in de weer zijn, ze zullen ook niet zo geconcentreerd en nauwkeurig kunnen werken.

Gelukkig bestaan er diverse mogelijkheden om deze akoestische problemen op te lossen met scheidingswanden. Wij geven u er graag alle uitleg over, zodat u op een doeltreffende manier de akoestische problemen op uw kantoor kunt aanpakken.

Afmetingen

Scheidingswanden heb je uiteraard in verschillende afmetingen. Kantoren verschillen immers allemaal van elkaar. Wat hierin ook belangrijk is, is dat u de hoogte van de scheidingswand kunt kiezen. Wilt u een wand de helemaal tot tegen het plafond loopt? Of kiest u eerder voor een wand waarover medewerkers nog met elkaar kunnen communiceren, zodat het gevoel van verbondenheid behouden blijft. Iedereen zit in zijn eigen "werkbubbel", maar heeft niet gevoel om in een aparte kamer te vertoeven.

Scheidingswanden prijzen

U bent benieuwd hoeveel scheidingswanden voor kantoor kosten? De prijs van scheidingswanden hangt uiteraard af van verschillende factoren. Veel hangt af van de bovengenoemde keuzes. Om het precieze prijsplaatje van de scheidingswanden op uw kantoor te berekenen, mag u steeds contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.U kunt bij Wabeco in Antwerpen terecht voor scheidingswandenglazen scheidingswandensysteemplafondstussenmurensysteemwanden en de indeling van uw kantoorruimte. En dat in heel BelgiĆ«!