CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Glazen scheidingswanden kantoor

Waarom glazen scheidingswand laten plaatsen?

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom u glazen scheidingswanden in uw kantoor wil laten plaatsen. Mogelijk wilt u uw kantoor onderverdelen in diverse werkplekken terwijl te openheid volledig gegarandeerd blijft? Hoewel u de ruimte onderverdeeld in kleinere stukken, zorgen glazen scheidingswanden ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt. Of misschien wilt u een bepaalde hoek van uw kantoorruimte ombouwen tot vergaderruimte waarbij, waarbij ook de visuele inkijk bewaard blijft. De keuze voor glazen scheidingswanden kan ook komen van het belang dat u hecht aan natuurlijk zonlicht dat binnenvalt in uw kantoor.

Voordelen glazen scheidingswand

  • afgesloten en toch 'open'
  • natuurlijk zonlicht kan door
  • ruimte wordt optisch groter

Types glazen scheidingswanden kantoor

Materiaal

Een glazen scheidingswand is uiteraard altijd van glas. Toch heeft u de keuze om dit glas te laten bewerken. Dat kan bijvoorbeeld interessant zijn als u wil genieten van de voordelen op het vlak van natuurlijke lichtinval, maar tegelijkertijd ook meer privacy wil creĆ«ren.  In dat geval kan het glas bijvoorbeeld gezandstraald worden. Het resultaat: veel licht, weinig inkijk.

Afmetingen

Net als bij alle andere scheidingswanden en systeemwanden kunt u bij glazen wanden ook alles op maat laten maken. Geen twee kantoren zijn immers hetzelfde en ook ieders noden verschillen. 

Prijs glazen scheidingswanden

Hoeveel kost zo'n glazen scheidingswand nu?Veel hangt af van de bovengenoemde keuzes. Om het precieze prijsplaatje van glazen scheidingswanden op uw kantoor te berekenen, mag u steeds contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.U kunt bij Wabeco in Antwerpen terecht voor scheidingswandenglazen scheidingswandensysteemplafondstussenmurensysteemwanden en de indeling van uw kantoorruimte. En dat in heel BelgiĆ«!