CONTACTEER ONS

Contacteer ons

SCHEIDINGSWANDEN ANTWERPEN

Scheidingswanden in uw kantoor in Antwerpen laten plaatsen? Een job voor Wabeco bvba!

Uw wilt een scheidingswand in uw kantoor in Antwerpen en wel hierom!

Afscheidingen kunnen om verschillende redenen geplaatst worden in een bedrijfsruimte. Om verschillende ruimtes te creëren zodat iedereen privacy heeft, om het geluid te dempen of om de warmte op een plaats te houden. Een afscheiding heeft zeker en vast zijn nut. Door de vele keuzemogelijkheden wordt het wel moeilijk om te beslissen wat voor een soort wand u wilt. Laat u daarom bijstaan door ons bedrijf, Wabeco bvba, als u scheidingswanden in een kantoor in Antwerpen wilt laten plaatsen.

Materiaal dat bij u past

Ons bedrijf komt naar uw bedrijfsruimte in Antwerpen en legt u uit welke materialen het best passen bij uw situatie. Is uw bureau het meest geschikt voor een glazen wand of wordt het toch een afgewerkte gipswand? Wij vertellen het u allemaal!

Gescheiden maar nog steeds verbonden

Scheidingswanden in een kantoor betekenen niet per se dat alle werknemers volledig van elkaar afgesloten zitten. Wij hebben voor ieder wat wils: een afsluiting die tot op ooghoogte komt of een wand met een doorgang of een deur in. U zegt wat u wilt en wij plaatsen het!

Bent u van plan om scheidingswanden in een kantoor in Antwerpen te plaatsen? Contacteer dan vandaag nog ons bedrijf, Wabeco bvba, via het contactformulier op deze website of via de chatfunctie om een vrijblijvende en gratis offerte op te stellen!

U kunt bij Wabeco terecht voor scheidingswandenglazen scheidingswandensysteemplafondstussenmurensysteemwanden en de indeling van uw kantoorruimte. In Antwerpen én in heel België