CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Scheidingswanden voor kantoor

U zit goed bij Wabeco uit Grobbendonk als u scheidingswanden wilt laten plaatsen in uw kantoor. Maar waarom heeft u nood aan deze wanden? Daar kunnen verschillende redenen voor aangehaald worden. Mogelijk hebben uw medewerkers nood aan de nodige privacy om zich ten volle te kunnen concentreren op hun werk? Of misschien is er veel lawaai door telefoongesprekken, kleine meetings enzovoort.

De voordelen van scheidingswanden voor kantoor

Bent u op zoek naar een effectieve oplossing voor privacy en akoestiek in uw kantoor? Dan bieden scheidingswanden voor kantoor dé oplossing aan. Medewerkers krijgen de gewenste privacy, waardoor de concentratie verhoogt. Lawaai van telefoongesprekken en kleine vergaderingen wordt geminimaliseerd. Hier zijn de belangrijkste voordelen van scheidingswanden op een rij:

  • Verhoogde privacy voor medewerkers
  • Verbeterde akoestiek in grote ruimtes
  • Hogere concentratie bij medewerkers
  • Een sfeervoller en warmer kantoor
  • Mogelijkheid tot lokale temperatuurregulatie

Kies het juiste type scheidingswanden voor uw kantoor

Er zijn diverse soorten scheidingswanden voor kantoor. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u de perfecte scheidingswand voor uw kantoor selecteren. De keuze voor het materiaal, zoals een traditionele gipswand of een moderne glazen wand, kan afhankelijk zijn van waarom u scheidingswanden voor kantoor overweegt. Ons team helpt u graag bij het maken van de juiste keuze, rekening houdend met akoestische eigenschappen en afmetingen, zodat u verzekerd bent van een succesvol resultaat.

Materialen

Het materiaal van de scheidingswand is de eerste parameter waarover u kunt nadenken. Scheidingswanden voor kantoor zijn beschikbaar in diverse materialen. Kiest u voor een klassieke gipswand? Of zou een glazen wand een betere keuze zijn? Het verschilt voor iedereen en het hangt of af van de reden waarom u voor scheidingswanden op kantoor kiest. Heeft u geen idee wat voor u het beste is? Geen probleem, wij staan u graag bij met advies en tips en begeleiden u bij uw keuze. Zo bent u zeker van een geslaagd resultaat.

Akoestische eigenschappen

Een vaak gehoorde reden om scheidingswanden op kantoor te laten plaatsen, is het verbeteren van de akoestiek in de kantoorruimte. Vaak wordt er veel getelefoneerd, wat meestal leidt tot een kakofonie van stemmen en geroezemoes. Dat is ten eerste niet erg aangenaam voor de medewerkers die er de hele dag in de weer zijn, ze zullen ook niet zo geconcentreerd en nauwkeurig kunnen werken.

Gelukkig bestaan er diverse mogelijkheden om deze akoestische problemen op te lossen met scheidingswanden. Wij geven u er graag alle uitleg over, zodat u op een doeltreffende manier de akoestische problemen op uw kantoor kunt aanpakken.

Afmetingen

Scheidingswanden heb je uiteraard in verschillende afmetingen. Kantoren verschillen immers allemaal van elkaar. Wat hierin ook belangrijk is, is dat u de hoogte van de scheidingswand kunt kiezen. Wilt u een wand de helemaal tot tegen het plafond loopt? Of kiest u eerder voor een wand waarover medewerkers nog met elkaar kunnen communiceren, zodat het gevoel van verbondenheid behouden blijft. Iedereen zit in zijn eigen "werkbubbel", maar heeft niet gevoel om in een aparte kamer te vertoeven.

Wat kost een scheidingswand voor uw kantoor?

De kosten van scheidingswanden voor kantoor variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gebruikte materialen, akoestische eigenschappen en afmetingen. Vraag gerust een op maat gemaakte offerte aan, zodat u een duidelijk inzicht krijgt in de kosten voor scheidingswanden op uw kantoor.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Overweegt u scheidingswanden voor kantoor? Wacht niet langer en ontdek hoe wij uw kantoorruimte kunnen transformeren. Maak een afspraak en samen bekijken we de mogelijkheden voor het plaatsen van de ideale scheidingswand in uw kantoor. Wij staan garant voor kwaliteit, efficiëntie en een naadloze installatie van de systeemwand.U kunt bij Wabeco in Antwerpen terecht voor scheidingswandenglazen scheidingswandensysteemplafondstussenmurensysteemwanden en de indeling van uw kantoorruimte. En dat in heel België!