CONTACTEER ONS

Contacteer ons

PLAFONDS

Wabeco bvba staat in voor het plafond in uw kantoor in Antwerpen of elders!

Wij van Wabeco bvba voorzien u niet enkel van wanden, maar ook voor plafonds bent u bij ons aan het juiste adres! Contacteer ons vandaag voor een plafond in uw kantoor in Antwerpen of in een van de andere Vlaamse provincies!

Systeemplafonds

Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het plaatsen van systeemplafonds. De voordelen van systeemplafonds zijn dat u op een goedkope manier uw bekabeling en leidingen kan verstoppen en dat uw werkplaats onmiddellijk een beter akoestiek krijgt.

Voor ieder wat wils

Bovenop de voordelen die eerder zijn opgesomd, zijn systeemplafonds ook een zeer flexibel product. U zal zich niet ongerust moeten maken over uw keuzemogelijkheden: wij van Wabeco bvba plaatsen plafondplaten in welke kleur en vorm u maar wilt. Ook het materiaal van deze platen kan zeer uitlopend zijn: u verkiest misschien houten platen boven mineralen platen. Of zijn gipsplaten meer iets voor u? Wij plaatsen het allemaal voor u!

Wabeco bvba plaats met plezier een plafond in uw kantoor in Antwerpen. Ons werkgebied is niet beperkt tot Antwerpen. Wij werken over heel Vlaanderen. Gebruik het contactformulier of de chatfunctie op deze website om vandaag nog uw vrijblijvende en gratis offerte te bespreken!U kunt bij Wabeco in Antwerpen terecht voor scheidingswandenglazen scheidingswandensysteemplafondstussenmurensysteemwanden en de indeling van uw kantoorruimte. En dat in heel BelgiĆ«!