CONTACTEER ONS

Contacteer ons

INDELING KANTOORRUIMTE

De indeling van uw kantoorruimte ? Een job voor Wabeco bvba uit Antwerpen!

Wabeco bvba doet meer dan alleen wanden en plafonds plaatsen en herstellingswerken uitvoeren.We geven ook advies over de inrichting van uw kantoorruimte. Of u nu van nul moet beginnen of u wilt een bestaande opstelling herschikken, wij van Wabeco bvba weten overal raad mee! Schakel ons in voor de indeling van uw kantoorruimte in Antwerpen of een van de andere Vlaamse provincies!

Onze werkwijze

De eerste stap is de ruimte bekijken en luisteren naar de wensen van de klant. Daarna gaan wij aan de slag en brengen alles in kaart.Hierbij zullen we niet alleen rekening houden met uw wensen, maar ook oog hebben voor het optimale gebruik van de ruimte. Uiteraard geven we ook advies over welk materiaal er het best bij uw kantoor past.

Demonteren en hermonteren

Als u uitgekeken bent op uw huidige formatie wanden, helpt Wabeco bvba u graag een handje. Wij demonteren alles en hermonteren het zoals u het wilt zodat u met dezelfde wanden een totaal nieuwe look krijgt!

Wilt u de indeling van uw kantoorruimte in Antwerpen of op een andere plaats in Vlaanderen door Wabeco bvba laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op via de chatfunctie of het contactformulier op deze website!U kunt bij Wabeco in Antwerpen terecht voor scheidingswandenglazen scheidingswandensysteemplafondstussenmurensysteemwanden en de indeling van uw kantoorruimte. En dat in heel BelgiĆ«!