CONTACTEER ONS

Contacteer ons

GLAZEN WANDEN OOSTENDE

Wabeco bvba bezorgt u schitterende glazen wanden in uw kantoor in Oostende.

U wilt uw bedrijf in Oostende opdelen in verschillende ruimtes maar u wilt uw transparantie blijven behouden? Dan zijn glanzen wanden in uw kantoor de perfecte oplossing! Als u deze wanden laat plaatsen door Wabeco bvba mag u er zeker van zijn dat dit gebeurt met de uiterste zorg en deskundigheid!

Een glazen wand in uw kantoor in Oostende, en wel hierom

Glazen wanden hebben een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat de zonlichtinval niet wordt afgestopt, zodat het zonlicht optimaal kan worden benut. Een ander voordeel is dat de ruimte optisch groter wordt. Ook het onderhoud ervan is zeer gemakkelijk.

Glazen wanden, maar geen bespiedende ogen

U bent overtuigd van het nut van glazen wanden in uw kantoor in Oostende maar u bent nog niet bereid om uw privacy op te geven. Daar weten wij wel raad mee! U heeft bij Wabeco bvba namelijk een grote materiaalkeuze. Zo is het geen probleem om gezandstraald glas te plaatsen dat u meer privacy geeft dan helder glas. Een ander manier om uw privacy te waarborgen is door een muur te kiezen die deels uit glas bestaat en deels uit een ander materiaal.

Wabeco bvba is er voor u als u glazen wanden in uw kantoor wilt plaatsen! Wij leveren supersnelle service in Oostende en alle Vlaamse provincies! Neem vandaag nog contact met ons op via de chatfunctie of het contactformulier op deze website!

U kunt bij Wabeco terecht voor scheidingswandenglazen scheidingswandensysteemplafondstussenmurensysteemwanden en de indeling van uw kantoorruimte. En dat in Oostende én de rest van België!